Szerző adatai

A. M. Summer

A szerző a Marsbook Kiadó által indított „2022 Létvágytalanság” című verspályázaton vett részt „Veszteség” című költeményével, amely bekerült a „Létvágytalanság” elnevezésű kiadványba.

1980-ban született Hajdúnánáson. 1991-ben felvételt nyert az akkor újra induló nyolcosztályos gimnáziumba, ahol 1999-ben sikeres érettségi vizsgát tett. Tanulmányait Budapesten folytatta az ELTE Tanítóképző- és Óvóképző Főiskolai Karán, ahol tanító szakon diplomázott. Mellette több OKJ-s bizonyítvánnyal is rendelkezik.

Az irodalom és a művészet mindig közel állt hozzá, de az alkotás valahogy elkerülte életét. 2010-ben vetette papírra első verses próbálkozásait, melyet majdnem 10 év szünet követett. 2019-ben ragadott újra tollat, hogy történetírásba kezdjen.
Az igazi áttörést a 2020-as év hozta meg számára, mely igen termékeny volt versek és novellák tekintetében. Írásai pályázati úton antológiákba kerültek be, melyből már több mint 30 darabbal büszkélkedhet, illetve egy irodalmi folyóirattal is bővült a gyűjtemény.

Egyik versét irodalmi díjra is jelölték, ahol 2. helyezett lett (ATK-díj, Mostoha sors c. vers).

2023. évi Ünnepi könyvhétre tervezi kiadni első önálló verses- és/vagy novelláskötetét.


További információk:

szerzo_adatai