2022.01.03 08:37 – (Koncz Mars János)

2022 legmegosztóbb horror kisregénye

„A Kártevő” című kisregényem kétségtelenül az év eddigi legmegosztóbb írása, hiszen tavaly júniustól szilveszter éjszakájáig 34-en pontozták a GooglePlay Könyvvásárlói felületén, aztán történt valami és Újév napján már 36-an, majd ma (január 3-án) 54-en!

Az is érdekes, hogy az első két egyest pontozó az év utolsó napján egyöntetűen olyan szinten felháborodott, hogy írt is. Igaz nem a kisregényről, hiszen azt nyilván nem olvasták. De erről meséljen majd a képernyőmentés lejjebb.

Tehát a kisregényem olyan szinten megosztó, hogy amíg mások a szilveszteri bulit pihenték ki, addig húsz feldühödött felhasználó elolvasta és egyöntetően nagyon rossznak ítélte az írásomat. Ez annyiból furcsa, hogy ez idő alatt nem történt egyetlen vásárlás sem a felhasználói statisztikák szerint, de nyilván valamikor valaki megvette, kézről kézre járt az anyag, aztán ma hajnalban varázsütésszerűen magával ragadta őket a vágy, hogy lepontozzák a sztorit! Úgy kell nekem, megérdemlem! (Biztosan nincs számlájuk sem! :) )

Én sok szeretettel ajánlom mindenkinek, aki ezeket a sorokat olvassa, hogy döntse el maga, valóban ennyire megosztó-e a történet:

„A Kártevő”

Bennem ugyan motoszkál némi gyanú, hogy ez az egész nem túl életszerű, de eszembe nem jutna összekapcsolni a tegnap kirobban önszívatási botránnyal. Bizonyára semmi köze a kettőnek egymáshoz!

Mielőtt rám égne, hogy csupán ingyenreklámot próbálok fusizni mások jogos felháborodásából, jelzem, hogy ha valaki nem szeretné kifizetni a kisregény árát, annak privátban elküldök egy beváltható promóciós kupont!

És akkor lássuk a képeket:

Ismerve a feltételezett „elkövető” lelkivilágát és morális szintjét, az első komolyabb vita után készítettem a pontozófelületről egy képernyőmentést. (2021.12.04-én)

Azután a „Tik-tak ...tik-tak...” alcímet viselő cikkem megjelenésének másnapján (2021.12.31):

Illetve ma reggel (2022.01.03), az „Az Arte Tenebrarum Könyvkiadó kamuprofilokkal zaklat” című blogbejegyzésem megjelenése után egy nappal.

Sejtem, nem kell magyaráznom senkinek a feltételezett ok-okozati összefüggést! :)

cikk_megoszto_irasom