Értékesítés

A szerzőink írásainak egy része ingyenesen hozzáférhető. Ennek részleteiről az Írásaink menüpontban tájékozódhat!

Az e-book vagy nyomtatott formátumban megjelent könyveinket közvetlenül a Marsbook Kiadó webshopjában vásárolhatja meg:

Illetve megvásárolhatóak az alábbi helyeken is:

Lidércfény online kultúrális magazin:

A Lidércfény online felületén ingyenesen olvasható írásaim: „A földi helytartó” (sci-fi), „A részletek gyűjtője” (fantasy), „A metro”, „Barátság”, „A földi helytartó”, „Nézd az öreget”

Nuuvella on-line kiadvány:

A Nuuvella online olvasófelületén jelenleg ingyenesen olvasható novelláim: „Sorslabirintusok”, „Kiskarácsony”, „A metro”, „Repülő ember”, „Barátság”, „Nézd az öreget” és

A Nuuvella online olvasófelületén jelenleg támogatás ellenében olvasható novelláim:„A legprofibb titkosügynök”, „Az információs tér bulimiája”

Líra Könyváruház:

A Líra könyváruházban jelenleg megvásárolható a „Felelőtlen próféta” című sci-fi gyűjteményem és „A kártevő” című kisregényem.

Bookline Könyváruház:

A Bookline könyváruházban jelenleg megvásárolható a „Felelőtlen próféta” című sci-fi gyűjteményem és „A kártevő” című kisregényem.

DiBook Könyváruház:

A DiBook on-line felületen jelenleg megvásárolható a „Felelőtlen próféta” című sci-fi gyűjteményem és „A kártevő” című kisregényem.

Rózsavölgyi webáruház:

A Rózsavölgyi webáruházban jelenleg megvásárolható a „Felelőtlen próféta” című sci-fi gyűjteményem és „A kártevő” című kisregényem.

Bookandwalk:

A Bookandwalk webáruházban jelenleg megvásárolható a „Felelőtlen próféta” című sci-fi gyűjteményem és „A kártevő” című kisregényem.

Google Könyváruház:

A Google Könyváruházában jelenleg ingyenesen olvasható a „Sic transit gloria mundi!” és a „Sorslabirintusok” című novellám, valamint megvásárolható „A kártevő” című kisregényem, a „Titokszegő” című novellagyűjteményem és a „Felelőtlen Próféta” című sci-fi gyűjteményem.

Google Play Könyvszekció:

A Google Play on-line felületen jelenleg ingyenesen olvasható a „Sic transit gloria mundi!” és a „Sorslabirintusok” című novellám, valamint megvásárolható „A kártevő” című kisregényem, a „Titokszegő” című novellagyűjteményem és a „Felelőtlen Próféta” című sci-fi gyűjteményem.

Libri:

Itt „A kártevő” című írásom érhető el jelenleg

A felsorolt művekhez jó szórakozást kívánok!

ertekesites